fbpx Skip to content

Hitro pripravljen super obrok.
Narejen za uživanje življenja!
Za dobro razpoloženje in obilo energije!

Zlati vir mladosti.
Ultimativni večerni »cosy« napitek s kurkumo, kolagenom,
vitaminom C, Magnezijem in B6
Za osvežujoč in lepotni spanec, ki je temelj visokega nivoja energije.

Keto / Lchf
Vegansko
Brez žit
Za diabetike

Kaj je Zivabowl?
Hitro pripravljen, vendar kvaliteten obrok.

Polnovredni obroki so nenadomestljivi za uživanje vitalnosti in dobrega razpoloženja. Njihova priprava pa je marsikdaj izziv zaradi vse bolj hitrega življenjskega tempa. Zato potrebujemo obrok, ki je hitro pripravljen in hkrati vsebuje le polnovredna ter nepredelana živila, kot jih je ustvarila mati narava.

Zivabowl je vse to in še več. Je veganom prijazna, primerna za diabetike in razne lchf in keto diete, vsebuje obilo omega 3 maščobnih kislin, ki delujejo protivnetno ter vlaknin, ki nam jih v večini primerov primanjkuje.

priprava lchf malice v pisarni

Zakaj potrebujemo Zivabowl?
Popoln obrok, ko nam primanjkuje časa ali nimamo možnosti kuhati.

Obrok Zivabowl je priročen in hitro pripravljen polnovreden obrok iz nepredelanih živil. Je popolna rešitev kadar želimo prihraniti denar in čas ter hkrati uživati v dobri hrani in vlagati vase (izboljšati kvaliteto svoje prehrane, hujšati, zmanjšati vnos mesnih izdelkov, povečati vnos vlaknin…).
Kaj pravijo zadovoljni uporabniki obrokov Zivabowl?
»Nič več skrbi s pripravo kvalitetnih malic.«
»Izvajanje diete je zdaj veliko bolj preprosto.«
»Zdaj me življenje ne preseneti več, vedno imam pri roki okusen, polnovreden obrok.

Zakaj Zivabowl?

Sugar

Brez dodanega
sladkorja

Obrok Zivabowl ne dvigne krvnega sladkorja bistveno in s tem poskrbi za stabilen nivo energije ter zdravo črevesno floro.

Vir
beljakovin

Obroki Zivabowl vsebujejo popoln spekter esencialnih beljakovin, ki so povsem nepredelane, kot jih je ustvarila mati narava.

Brez
žit

Zivabowl obrok ne vsebuje žit in je primeren za vse, ki se izogibate glutenu. Ne pa za hujše oblike celiakije.

Visoka vsebnost
vlaknin

Obrok Zivabowl je bogat s topnimi prehranskimi vlakninami (beta glukani), ki znanstveno dokazano regulirajo raven holesterola v krvi, kar potrjuje EFSA - Evropska agencija za varnost hrane.

O3O3

Visoka vsebnost
omega-3

Omega 3 maščobne kisline ne glede na vir (živalski ali rastlinski) delujejo protivnetno – vnetja pa so glavni vzrok najbolj razširjenih kroničnih bolezni.

Prihrani
čas

Obroki Zivabowl omogočajo pripravo kvalitetnega, polnovrednega obroka v eni sami minuti in tako kljub hitremu življenjskemu tempu lahko ostanemo zvesti svojim prehranskim načelom.

Priprava Zivabowl
Hitra in enostavna

Obroki Zivabowl omogočajo pripravo kvalitetnega, polnovrednega obroka v eni sami minuti. Zivabowl zalijemo s par žlicami vode ali tekočine po izbiri (kravjega/rastlinskega mleka, živalskega/kokosovega jogurta, grškega jogurta, kefirja, soka, kombuche, kave, čaja…) in tako kljub hitremu življenjskemu tempu ostanemo zvesti svojim načelom za kvalitetno življenje.

zivabowl keto obroki s sestavinami

Prava nepredelana živila
Trajnostne, ekološke in nepredelane sestavine polne hranil, ki nam jih v večini primanjkuje (omega 3 maščobne kisline ter vlaknine)

Obrok Zivabowl je skrbno premišljena mešanica živil (semen, oreščkov, jagodičevja in začimb), ki so nepredelana, da ohranjajo svojo visoko hranilno vrednost. Obrok Zivabowl po zaslugi konopljenih semen zagotavlja popoln spekter vseh esencialnih aminokislin in visok delež omega 3 maščobnih kislin. Semena in jagodičevje pa so tudi polna mineralov in vitaminov, ki jih potrebujemo za vitalno in zadovoljno življenje.

Moje poslanstvo
Ustvarjati priročne, hitro pripravljene obroke najvišje kvalitete, za dobro fizično in mentalno počutje.

Predani smo vračanju k hrani, kot jo je ustvarila mati narava. Hrani, ki se je izkazala, da najbolje podpira našo dobrobit in optimalen razvoj ter produktivnost. Predani smo skrbi za naš planet in visokim proizvodnim standardom.

Želim si posebnih popustov; Age-well receptov za produktivnost in visok nivo energije.