Kdo sem?

Zdravo! Ime mi je Živa in želim si dolgega kvalitetnega življenja. Kot vsi 🙂

V srednji šoli sta bila moja samopodoba in zdravje zelo slaba, naključje pa mi je na pot pripeljalo tradicionalno kitajsko medicino, ki me je navdušila v mnogih pogledih. Vpliv prehrane na moje zdravje in mentalno počutje pa je name naredil najbolj močan vtis in me še danes vsak dan znova pozitivno preseneča.

Po rojstvu Nike in ponovnem nastopu v oddaljeni in stresni službi, mi je pogosto zmanjkalo časa za pripravo kvalitetnega obroka. Tako sem se vsa izčrpana odločila poglobiti v načine dvigovanja nivoja energije in začela ustvarjati obrok, ki bi me kljub hitri pripravi, dejansko podprl pri vsakodnevnih podvigih.

Želim si imeti vedno pri roki hranljiv obrok (ne poln praznih kalorij), ne glede na to, kako mi življenje prekriža načrte.

Kaj delam?

Ustvarjam hitro pripravljene super obroke in skrbim za tvoje dobro počutje kljub hitremu tempu življenja.

Ker ni večje radosti od občutenja obilja energije znotraj nas. Prav to je namen obroka ZIVABOWL.

Hipokrat, oče zahodne medicine, je že 400 let pred našim štetjem dejal: »Hrana naj bo naše zdravilo in naše zdravilo naj bo hrana.« Zaradi današnjega ritma življenja in nuklearne družine pa je treba poiskati načine za hitro pripravo kvalitetnih in hranljivih obrokov.

Zivabowl je funkcionalni obrok, ki ob običajnih hranljivih lastnostih preprečuje še nastanek kroničnih bolezni. Skupni imenovalec nekaj teh, kot so artritis, diabetes in Alzheimerjeva bolezen, je kronično vnetje, njihova pogosta pojavnost v moderni družbi pa kriči po spremembah načinov prehranjevanja in nas sili, da se vrnemo k preprostosti. K nepredelani in neškropljeni hrani, takšni, kot jo je ustvarila mati narava.

Drugi znani Hipokratov izrek pa veleva, da je: »izvor vseh bolezni v črevesju«. Zato Zivabowl z visoko vsebnostjo vlaknin oziroma prebiotikov in odsotnostjo sladkorjev ustreza tudi tej zahtevi po skrbi za naš mikrobiom, gmoti mikroorganizmov v našem črevesju znanstveniki v zadnjih letih posvečajo vse več pozornosti, saj je povezava med njihovim delovanjem in našim fizičnim ter mentalnim zdravjem vse bolj očitna. Od tod izvira tudi slogan »Za dobro razpoloženje in obilo
energije.«

zivabowl keto obroki s sestavinami

Zasebno pa?

Sem Nikina mamica in večna Andrejeva zaročenka 🙂

Uživam v preprostem družinskem življenju in zanimivem klepetu, vedno pa trzam na frekvenco vrlin. Sem fascinirana nad življenjem in željna širjenja svojih obzorij.